MAG-ERA – evidencija radnog vremena

Na svečanoj dodjeli nagrada koja se održala u subotu, 2.listopada, Mag Informatika d.o.o. s inovacijom MAG-ERA – evidencija radnog vremena osvojila je – srebrnu plaketu ARCE. Zahvaljujemo svim našim korisnicima aplikacije MAG-ERA – evidencija radnog vremena na velikoj pomoći u razvoju! Ovo je zajednička nagrada svima nama.

Hvala svima,

Ekipa Mag informatike

MAG-ERA - evidencija radnog vremena

MAG-ERA - evidencija radnog vremena

Zagreb, 05.10.2010. – Danas su u prostorijama Razvojne agencije Zagreb (RAZA-TPZ) dodijeljene nagrade koje su osvojene na ovogodišnjoj ARCI sajmu inovacija, koja je održana u prostorima NSB-a u Zagrebu 2.10.2010. godine. Mag informatika je ove godine osvojila srebrnu medalju za svoj novi softverski proizvod MAG-ERA. Time je uz brončanu medalju sa Inove 2009. Mag informatika postala nositelj inovacija na području izrade softvera i na državnom nivou. Ističemo da se softver Mag informatike koristi u preko 150 tvrtki diljem Hrvatske i Bosne. Aplikaciju MAG-ERA trenutno koristi novih 150 zainteresiranih tvrtki koje pomažu u razvoju sa svojim specifičnim zahtjevima. Aplikacija je dostupna u potpunosti besplatno za evidenciju 2 radnika, a za više radnika može se koristiti već od 100,00 kuna mjesečno.

MAG-ERA je prva i jedinstvena aplikacija koja je u potpunosti online, te time zadovoljava zakonsku obavezu vođenja evidencije na mjestu rada radnika, bez papirologije i nepotrebne razmjene podataka između više lokacija rada radnika poslodavca sukladno Pravilniku o vođenju evidencije radnika i radnog vremena i Zakonu o radu.